Menu

Winkeldiefstal

Home»Winkeldiefstal

winkeldiefstal

Niemand zit op winkeldiefstal te wachten, maar hoe kunt u dit het best tegengaan? Wat zijn de meest gangbare systemen of hoe kunt u er in uw unieke geval voor zorgen dat u dieven de pas afsnijdt? EAS Benelux beschikt over een uitgebreide ervaring met tal van systemen tegen winkeldiefstal, waardoor we u daar uitstekend over kunnen adviseren.

Diverse systemen om winkeldiefstal te voorkomen

Uiteraard zijn er verschillende systemen beschikbaar om winkeldiefstal te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van camera’s, waarmee u de situatie ter plaatse uitstekend in de gaten kunt houden. Daarnaast kunt u hardtags of stickerlabels op uw producten aanbrengen, zodat het ook voor klanten zichtbaar is dat u actief optreedt tegen winkeldiefstal. Hier gaat zowel een directe als een preventieve werking vanuit, waardoor u dubbel profiteert. Tenslotte kunt u bijvoorbeeld beveiligingspoortjes gebruiken, waarmee u na kunt gaan of producten zijn afgerekend en u het risico op winkeldiefstal een stuk kleiner kunt maken.

Grote en kleine filialen

Uiteraard vraagt een grote winkel om een andere aanpak dan een klein filiaal, al is de doelstelling in de beide gevallen hetzelfde. U wilt het risico op winkeldiefstal zo klein mogelijk maken, zonder dat u daarmee de betalende klanten teveel in de weg zit. We hebben een uitgebreide ervaring met zowel grote als kleine filialen, waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. U zorgt er op die manier voor dat u zo min mogelijk last heeft van winkeldiefstal, waardoor u een veilige situatie voor u en uw medewerkers creëert en u de financiële tegenslag tot het minimum kunt beperken.

Advies van EAS Benelux om winkeldiefstal tegen te gaan

Heeft u zelf nog geen goed beeld van de systemen die u wilt gebruiken om winkeldiefstal tegen te gaan of wilt u daarmee gewoon eens met een specialist van gedachten wisselen? We kunnen u op basis van uw specifieke situatie adviseren over de systemen die er beschikbaar zijn en die het meest effectief uit zullen pakken. We zorgen op die manier graag voor een beperking van het risico op winkeldiefstal, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw klanten de producten ook daadwerkelijk netjes afrekenen.

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *