Menu

Winkelbeveiliging camera

Home»Winkelbeveiliging camera

winkelbeveiliging camera

Wilt u gebruik maken van een winkelbeveiliging camera of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Een camera alleen is niet altijd voldoende, het is daarnaast verstandig om bijvoorbeeld na te denken over de directe beveiliging van uw producten. Wat geeft immers de trigger om naar de camerabeelden te kijken?

Camerasysteem voor de beveiliging

Een winkelbeveiliging camera vormt desalniettemin een uitstekende basis om de beveiliging van uw winkel op orde te brengen. U zorgt er met een camerasysteem van EAS Benelux voor dat u de mogelijkheid heeft om de situatie goed in de gaten te houden. Door de camera’s slim op te hangen kunt u iedere hoek van de winkel zien en kunt u zelfs om de stellingen of rijen met producten heen kijken. Uiteraard kunt u actief monitoren door middel van de winkelbeveiliging camera’s of heeft u de mogelijkheid de beelden achteraf op te roepen zodra daar reden toe is.

Camera’s en meer

Het is verstandig om naast de winkelbeveiliging camera gebruik te maken van andere vormen van beveiliging. Wat dacht u bijvoorbeeld van hardtags en stickerlabels voor uw producten? In combinatie met detectiepoortjes bij de uitgang zorgt u er op die manier voor dat er een alarm afgaat zodra er sprake lijkt te zijn van diefstal. U kunt de winkelbeveiliging camera dan gebruiken om de beelden terug te halen en na te gaan wat er precies gebeurt is. Op die manier past een winkelbeveiliging camera uitstekend binnen de overige vormen van beveiliging om winkeldiefstal tegen te gaan.

Advies op maat voor uw winkelbeveiliging

Heeft u een goed beeld van het doel dat u voor ogen heeft, maar vindt u het lastig om de juiste winkelbeveiliging camera te vinden of een combinatie te maken met de overige systemen die er beschikbaar zijn? Wij kunnen u daar uitstekend over adviseren, zodat u eenvoudig na kunt gaan hoe u voor een optimaal veilige situatie kunt zorgen. Onze specialisten gaan graag met u aan de slag en kunnen u vertellen over de voordelen van een winkelbeveiliging camera, zodat u daar in de winkel optimaal gebruik van kunt maken.

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *