Menu

Service

Home»Service

Laat u adviseren door de experts

Onze binnendienst is dagelijks zonder tussenkomst van telefonistes of telefoonmenu's te bereiken. U krijgt direct de juiste personen aan de lijn. In overleg met u wordt er een afspraak geregeld met een van onze buitendienstmedewerkers, of zal er samen met u een installatiedatum worden ingepland. Steeds meer zaken kunnen wij online regelen omdat camera's, systemen tegen winkeldiefstal en inbraakbeveiliging vaak verbonden zijn met het internet.

Eigen technische dienst

E.A.S. Benelux is VEB gecertificeerd. Goed opgeleide beveiligings-monteurs installeren voor u de aangekochte securityproducten. Alles wordt keurig en schoon opgeleverd en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Referenties

In nagenoeg iedere winkelstraat van Nederland zijn onze oplossingen in gebruik. We zijn vaak bij u "in de buurt" en op de hoogte van alle winkelstraten in de steden en dorpen.

De voordelen van E.A.S. Benelux

Wij bieden een totaaloplossing voor uw bedrijf dit in een abonnementsvorm naar keuze! Al meer dan 15 jaar ervaring in alle branches.

De beveiligingsoplossingen van E.A.S. Benelux werken ook op producten van andere aanbieders

Relatie Service Abonnement

Met onze Relatie Service Abonnement bieden wij onze klanten de mogelijkheid om tegen een tarief v.a. € 99,00 per jaar het systeem tegen winkeldiefstal of het camerasysteem preventief te onderhouden. Maar wij bieden nog meer voordeel!

Klik op Relatie Service Abonnement voor meer informatie.

Wij ontzorgen u zodat u weet waar u aan toe bent. Een prettig idee. Neem vandaag nog contact met ons op en samen vinden we de juiste oplossing.

Met vriendelijke groeten,
EASLogoPNG
Het gehele E.A.S. Benelux team.
Productenbox

Installatiebox

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *