Menu

Over ons

Home»Over ons

U komt ons overal tegen

Wij zijn trots op het feit dat in vrijwel iedere winkelstraat onze beveiligingsproducten te vinden zijn. Denk daarbij aan de lokale winkeliers, landelijke of internationale winkelketens. Maar ook buiten de detailhandel zult u onze beveiligingsproducten veelvuldig tegenkomen.

E.A.S. Benelux is volwaardig lid van MITEX en wij worden o.a. door hen aanbevolen. De eigen technische dienst is dagelijks actief in en buiten de Benelux met de installaties van onze beveiligingsproducten. Bij de detailhandel, particulieren, zorg en onderwijs, overheid en bedrijven. Ook op bijzondere locaties zoals het Rijksmuseum Amsterdam, Paleis het Loo en zelfs in voetbalstadions zijn wij te vinden.

Kennis en ontzorgen!

Wij krijgen vaak de vraag werkt mijn huidige systeem tegen winkeldiefstal ook op de systemen van E.A.S. Benelux? Antwoord: absoluut alles werkt onderling feilloos.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. E.A.S. Benelux staat bekend om zijn kennis, scherpe tarieven maar vooral ook om het ontzorgen van de klant. Juist! Tel. 040-2558737 Bekijk onze referenties.
Producteninfo
Contantinfo
Bedrijfsinfo

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *