Menu

Kleding beveiliging

Home»Kleding beveiliging

kleding beveiliging

Heeft u te maken met diefstal van kleding uit uw winkel of wilt u dat preventief tegengaan? Het is als winkel van belang om u daar goed tegen te wapenen, bijvoorbeeld met de innovatieve kleding beveiliging systemen van EAS Benelux. We zorgen er daarmee voor dat u kledingdiefstal tegen kunt gaan, deels vanwege de preventieve werking die er van de systemen uit gaat.

Vormen van kleding beveiliging

Uiteraard zijn er verschillende vormen van kleding beveiliging beschikbaar, waar u zelf een keuze uit kunt maken. Hardtags vormen een bekende vorm van kleding beveiliging, waarmee u er zichtbaar op de kleding voor zorgt dat er sprake is van diefstalpreventie. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van stickertags en kabelbeveiliging, beiden zichtbare vormen van kleding beveiliging. Het grote voordeel van een zichtbare beveiliging is dat er een preventieve werking vanuit gaat, naast de daadwerkelijke beveiliging die voorkomt dat iemand de kleding mee kan nemen zonder deze eerst af te rekenen.

Kleding beveiliging op maat

Het is van belang om op basis van uw winkel en de situatie gebruik te maken van kleding beveiliging op maat. Het gaat veelal om een combinatie van de verschillende systemen op het gebied van kleding beveiliging, waarmee we er bij EAS Benelux graag voor zorgen dat u zonder zorgen uw winkel kunt runnen. U wilt diefstal van kleding voorkomen, zonder dat u daar aan de andere kant een dagtaak aan heeft of u zelf doorlopend op de klanten in uw winkel hoeft te letten.

Advies van EAS Benelux

Onze specialisten hebben een uitgebreide ervaring met kleding beveiliging en het voorkomen van diefstal hiervan. Dat betekent dat zij op basis van uw situatie in kunnen schatten welke risico’s u loopt, om u op basis daarvan goed te adviseren. U kunt rekenen op een gedegen advies met betrekking tot de beveiliging, om vanuit zowel een preventieve als een directe werking diefstal terug te dringen. Benieuwd welke vormen van kleding beveiliging we zouden adviseren of wilt u meer weten over de verschillende systemen? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *