Menu

Klantenteller

Home»Klantenteller

Wilt u gebruik maken van een klantenteller, zodat u bijvoorbeeld aan het eind van de dag eenvoudig na kunt gaan hoeveel bezoekers uw winkel heeft gehad? Wilt u de dagen van de week analyseren, of per maand of per jaar nagaan hoe de bezoekersaantallen zich verhouden? Dankzij de automatische klantentellers kunt u elektronisch het aantal klanten laten tellen, zonder dat u of een van uw medewerkers daaraan te pas komt. U kunt de klantentellers eenvoudig integreren in bestaande faciliteiten en desgewenst gebruik maken van een internetverbinding om de gegevens zelfs mobiel uit te kunnen lezen.

Klantenteller integreren in uw winkel

Wilt u een klantenteller integreren in uw winkel? Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van de infrastructuur waar u op dit moment reeds gebruik van maakt. U kunt denken aan een integratie in een van de kozijnen bij de deur, of in de anti-diefstalpoortjes die u wellicht al heeft staan. Op die manier kunt u de klantenteller op een onzichtbare wijze wegwerken, terwijl deze goed dienst doet en precies bijhoudt hoeveel mensen er naar binnen komen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een CCAP-module, een geavanceerde klantenteller om u dit werk uit handen te nemen en interessante gegevens aan te leveren.

Klantenteller uitlezen

U kunt de klantenteller aan het eind van de dag uitlezen om de analyse te kunnen maken, of gebruik maken van een systeem met een internetverbinding. Dit maakt het mogelijk om de gegevens online te benaderen, zelfs vanaf een iPhone of iPad. De klantenteller helpt uw personeel op de juiste tijden in te zetten, of de inkoop zo efficiƫnt mogelijk te organiseren. Wenst u in combinatie met de klantenteller een service-abonnement af te sluiten, zodat u altijd een monteur achter de hand heeft bij storingen? Wij zijn u er graag mee van dienst, net als met antwoorden op vragen over de diverse klantentellers.

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *