Menu

Actueel

Het laatste nieuws

Home»Geen categorie»E.A.S. Benelux BV wordt Resatec BV

E.A.S. Benelux BV wordt Resatec BV

Resatec, de Belgische installateur van intelligente retail managementsystemen, heeft de handelsactiviteiten van E.A.S. Benelux BV overgenomen. EAS-Resatec wordt zo een van de belangrijkste spelers in de Benelux in winkeldiefstalbeveiliging, slimme klantentellers, camerabeveiliging en RFID-oplossingen voor retail. Ook voor u houdt deze overname heel wat voordelen in.

Per 4 november worden de handelsactiviteiten van E.A.S. Benelux BV overgenomen door Resatec, onze Belgische branchegenoot. Ook voor u houdt deze overname heel wat voordelen in.

U krijgt toegang tot een nog breder aanbod van diensten en oplossingen om het nettorendement op uw winkelvloer te verhogen. Het hele team staat altijd klaar, waar u ook gaat. We beschikken nu over een uniek netwerk van professionele service engineers in heel Europa, die onze oplossingen in geen tijd installeren en onderhouden. Zo garanderen we dezelfde vlekkeloze service in de hele Benelux en ver daarbuiten. Goed om weten als u straks gaat uitbreiden.

Alle medewerkers van E.A.S. Benelux BV komen in dienst bij Resatec BV. Uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het EAS-beeldmerk verdwijnt niet meteen uit het straatbeeld. We ronden de integratie met Resatec BV in de loop van 2016 af.

Wij kijken de toekomst met vertrouwen tegemoet en horen graag van u. Neem contact op via service@resatec.nl of bel +31 (0)40-255 87 37 als u meer informatie wenst over wat deze overname voor u kan betekenen.

www.resatec.nl

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *