Menu

Camerabeveiliging

Home»Camerabeveiliging

camerabeveiliging

Zoekt u naar camerabeveiliging voor in en om de winkel, of voor uw bedrijfspand? Zorg voor een effectieve wijze van beveiliging, met een camera die beelden maakt en deze opslaat op een harde schijf, of ze ook direct kan streamen naar een of meerdere beeldschermen. Wilt u goed in de gaten houden wie uw winkel of bedrijf betreedt, of dit achteraf na kunnen gaan? In die gevallen is een camerabeveiligingssysteem uitstekend geschikt, u zorgt daarmee voor een belangrijke mate van veiligheid.

Camerabeveiliging voor binnen

U heeft de keuze uit verschillende vormen van camerabeveiliging, met name de systemen voor binnen en buiten zitten anders in elkaar. De indoor dome-camera’s zijn over het algemeen bolvorming en bieden de mogelijkheid scherpe opnamen te maken, die u kunt streamen of kunt opslaan op een harde schijf. U kunt de systemen voor camerabeveiliging op een nette wijze wegwerken tegen het plafond, deze systemen zijn zeer compact en nemen nauwelijks ruimte in. Uiteraard kunt u meerdere camera’s combineren, om op die manier de camerabeveiliging op orde te brengen en voor een gedegen systeem te zorgen.

Camerabeveiliging voor buiten

Wilt u ook buiten gebruik maken van camerabeveiliging, bijvoorbeeld om na te gaan wie uw terrein benadert, of waar een eventuele winkeldief naartoe vlucht? De camerasystemen voor buiten dienen aan aanvullende eisen te voldoen, ze dienen onder andere goed bestand te zijn tegen de invloeden van het weer. Houd er daarnaast rekening mee dat een camera voor buiten beter bestand dient te zijn tegen bijvoorbeeld vandalisme, om mogelijke problemen met het systeem te voorkomen. Wij adviseren u graag over de camerabeveiliging voor uw winkel, pand of een ander terrein dat u graag wilt beveiligen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *