Menu

Artikelbeveiligingssysteem

Home»Artikelbeveiligingssysteem

artikelbeveiligingssysteem

Een goed artikelbeveiligingssysteem maakt het risico op diefstal van artikelen uit uw winkel stukken kleiner. Daarnaast gaat er een preventieve werking vanuit, waardoor ook de andere klanten zich meer op hun gemak zullen voelen. Verder kunt u voor uzelf en uw medewerkers een veilige situatie creƫren, waardoor een goed artikelbeveiligingssysteem meerdere voordelen te bieden heeft.

Diefstal voorkomen

Een goed artikelbeveiligingssysteem helpt diefstal te voorkomen, door op een heel directe wijze beveiliging aan te brengen. U kunt onder andere denken aan hardtags en stickerlabels, die u bijvoorbeeld op kleding en andere artikelen aan kunt brengen. In combinatie met detectiepoortjes bij de deur zorgt u ervoor dat het onmogelijk is om niet-afgerekende producten mee naar buiten te nemen zonder dat er een alarm af gaat. Uiteraard kunt u gebruik maken van een camerasysteem om vervolgens na te gaan hoe de diefstal is gepoogd te plegen en wat er precies aan de hand was.

Professioneel artikelbeveiligingssysteem

Een professioneel artikelbeveiligingssysteem is op die manier van grote toegevoegde waarde. In veel van de gevallen zal de preventieve werking ertoe leiden dat de diefstal niet eens geprobeerd wordt, wanneer dat wel het geval is grijpt het systeem in en heeft u de mogelijkheid direct actie te ondernemen. Op die manier voorkomt een artikelbeveiligingssysteem de diefstal of zorgt het ervoor dat u zelf op tijd in kunt grijpen. Het is uiteraard verstandig om daarnaast goed samen te werken met de politie en andere hulpdiensten, om bij diefstal of een poging daartoe adequaat te kunnen reageren.

Advies van een specialist

Vindt u het lastig om zelf een artikelbeveiligingssysteem samen te stellen of wilt u er zeker van zijn dat u geen elementen over het hoofd ziet? Neem daarvoor gewoon eens contact op met een van onze specialisten, zij gaan graag samen met u aan de slag. We beoordelen de situatie en combineren dit met de producten die we u kunnen leveren. Op die manier ontwikkelen we samen een artikelbeveiligingssysteem waarmee u er op effectieve wijze voor kunt zorgen dat u het risico op diefstal kunt verkleinen terwijl u de veiligheid in de winkel kunt vergroten.

Bel mij terug

Uw naam *

Uw email *

Uw GSM nummer *